Kamers

Hofstay Bed & Breakfast telt in totaal 5 slaapkamers

Van de 5 slaapkamers bieden wij er 4 aan voor een Bed & Breakfast. De 5e slaapkamer is beschikbaar wanneer u de gehele accommodatie huurt. In dat geval heeft u de beschikking over een woonkamer, keuken met alle mogelijke benodigdheden, tuin en veranda. Het aantal slaapplaatsen is 12 volwassenen. Eventueel kan een kinderbedje bijgeplaatst worden.

 • Woonkamer

  Onze grote 12-persoons eettafel

   

  De gezellige zithoek

  In de woonkamer is voldoende plaats om met 12 personen aan de grote eettafel samen te eten. Er zijn  verschillende bordspellen in de kast zodat je je ook bij slecht weer niet hoeft te vervelen. In de gezellige zithoek  is een t.v. met digitale ontvangst, een c.d.speler en een dvd speler, met een aantal films. Boeken zijn er genoeg, we proberen voor ieders smaak wat in de kast te houden. 

 • De groene kamer

  Detailfoto van het bed

  de eigen badkamer

  De groene kamer Deze kamer heeft een mooi gietijzeren 2-persoons bed met 2 losse matrassen en 2 een-persoons dekbedden. Natuurlijk een eigen badkamer met wastafel, hangend toilet en inloopdouche 

 • De lavendel kamer

  onze lavendelkleurige kamer straalt rust uit, een 2-persoons bed met hierin 2 losse matrassen en ook 2 eenpersoons dekbedden zorgen ervoor dat u een ongestoorde nachtrust heeft.

  de badkamer ensuite


 • De rode kamer

  onze rode kamer heeft een 2-persoonsbed met 1 matras en 2 eenpersoons  dekbedden zodat niemand het 's nachts koud hoeft te hebben.

  natuurlijk ook hier een eigen badkamer


 • De blauwe kamer


  Blauwe kamer met een extra groot 2-persoonsbed (180x210cm) en 2 eenpersoons dekbedden

  Ook hier een aansluitende eigen badkamer


 • de familiekamer

  Onze familiekamer


  In de familiekamer staan een 2-persoons bed en een stapelbed; deze kamer verhuren we alleen in combinatie met de andere kamers, dus bij huur van de gehele accommodatie;  dit omdat in deze kamer de nooduitgang geplaatst is, waardoor de deur niet mag worden afgesloten. Ook heeft deze kamer geen eigen douche (wel een toilet en wastafel), waardoor wij deze kamer minder geschikt vinden om als" Bed and Breakfast" kamer te verhuren