Nieuws

De laatste nieuwsberichten op een rijtje


01 maart 2015

Keuken

Wij zijn blij dat we kunnen vertellen dat onze keuken sinds kort een metamorfose heeft ondergaan! Het grootste verschil is dat er nu een dakraam is waardoor het een prettige lichte ruimte is geworden. We hebben gekozen voor de kleur rood, het is een gezellige, vrolijke keuken waar je fijn kunt kokkerellen.

28 augustus 2011

Floriade 2012 Limburg

Ook een dagje naar de Floriade

Vanuit onze Hofstay is het een leuk fietstochtje (fietsen te huur in het dorp) naar Grubbenvorst alwaar het 10-jaarlijks evenement  "De Floriadehet komende jaar plaatsvindt.

Ook voor kinderen is dit een hele leuke bestemming !

Kijk op de site voor meer informatie.

 

http://www.floriade.nl


10 mei 2010

Wandelgemeente

Verkiezing

In Mei 2010 is de gemeente Horst aan de Maas (waarvan Broekhuizenvorst deeluitmaakt)  uitgeroepen tot : WANDELGEMEENTE VAN HET JAAR !!

Diverse mooie wandelroutes zijn te vinden op de toeristische website: www.liefdevoorhorstaandemaas.nl

Meer informatie is ook te vinden via de zgn i-punten; in de gemeente Horst zijn 13 i-punten gerealiseerd, ze zijn te vinden op locaties waar veel toeristen komen zoals de vvv's, horecagelegenheden, winkelcentra e.d. Ze zijn herkenbaar aan het blauwe Tourist l-logo aan de gevel. Via een aanraakscherm kan men allerlei informatie tot zich nemen. De informatie varieert van wandel- en fietsroutes, eten, drinken, overnachten tot en met evenementen die in de regio plaatsvinden